Plan je bezoek

Zin in een uitje met je groep, familie, bedrijf, of vereniging? Stel zelf je dagarrangement of meerdaagse vakantie samen. Je kan kiezen en combineren uit:

  aanvraagformulier gegidst bezoek

Hou alvast rekening met volgende tips bij de reservatie:

  • Wij vragen om min. één maand vooraf aan het bezoek de reservatie te doen.
  • Kosteloos annuleren of wijzigen kan tot 14 dagen voor het bezoek.
  • Bezoekerscentrum Kolonie 5-7 is gratis en vrij te bezoeken. Een bezoek met gids is er niet mogelijk.
  • De landloperskapel is in beheer van een externe evenementenfirma. Wij kunnen niet garanderen dat een bezoek aan het interieur mogelijk is op de dag van je bezoek.
  • ’s Middags kan je lunchen in één van de vele eetgelegenheden of kan je je eigen picknick meebrengen. Vraag de lijst met eetgelegenheden voor groepen op bij het toeristisch infokantoor. De afspraken met de eetgelegenheid worden door de groep zelf gemaakt.

    

Merksplas behoort tot het toeristisch samenwerkingsverband ‘Land van Mark & Merkske’ samen met de stad Hoogstraten en de gemeenten Baarle-Hertog en Baarle-Nassau. In deze prachtige groene regio heeft het verleden haar sporen op een indrukwekkende manier nagelaten. Hoogstaand erfgoed, groene kolonies en grillige grenzen zijn drie belangrijke invalshoeken om Merksplas, Hoogstraten, Baarle-Hertog en Baarle-Nassau te ontdekken.

Download hier de brochure voor groepen of haal de papieren brochure gratis af in het toeristisch infokantoor. Hierin vind je een bloemlezing van het aanbod. Op www.landvanmarkenmerkske.com wordt het aanbod nog verder uitgediept.

Naar top